U bent advocaat

Maximale betrokkenheid, een frisse blik en ervaren gerechtsdeurwaarders, juristen en incassospecialisten zijn nodig om een ambtelijke opdracht snel en vakkundig op te pakken en af te wikkelen. Kuyt Gerechtsdeurwaarder & Incasso heeft al ruim 30 jaar ervaring in het vak en is er voor al uw ambtelijke werkzaamheden.

Advocaten

Als advocaat is een goede samenwerking met een deurwaarder van essentieel belang. Bij Kuyt Gerechtsdeurwaarder & Incasso begrijpen we als geen ander hoe belangrijk een ambtelijk stuk is. Het is onze taak om in die fase zo goed als mogelijk dienst te verlenen. Ons kantoor is gevestigd in Lisse, maar wij verrichten ambtelijke werkzaamheden in heel Nederland.

Door onze gespecialiseerde kennis in het leggen van uiteenlopende beslagen kunnen wij van een goed advies voorzien. Wij zijn u graag van dienst bij het uitvoeren van ambtshandelingen, maar ook op het gebied van burgerlijk procesrecht en beslag- en executierecht hebben wij alle kennis en kunde in huis. Wij bieden u een effectieve combinatie van regionale en landelijke expertise, persoonlijk contact en snelle afhandeling van uw dossier. Wachttijden kennen wij niet. Onze specialisten gaan direct voor u aan slag.

Bent u advocaat en op zoek naar een gerechtsdeurwaarder om dagvaardingen te laten betekenen en beslagen te leggen? Kuyt Gerechtsdeurwaarder & Incasso in Lisse staat voor u klaar!

Neem contact op
Direct contact? Bel 085-016 02 67

Of maak een afspraak via ons formulier