Heeft een openstaande schuld?

Heeft u een brief van Kuyt Gerechtsdeurwaarder en Incasso ontvangen? Dan betekent dit dat u een openstaande schuld heeft staan. Het is belangrijk om snel actie te ondernemen en de openstaande schuld in één keer af te lossen. 

U heeft een schuld

Heeft u een brief van ons ontvangen? Dan betekent dit dat u een openstaande schuld heeft staan. Wij weten als geen ander dat dit allerlei redenen kan hebben en iedereen in zo’n situatie terecht kan komen. Echter is het heel belangrijk om niet niks te doen, maar juist in actie te komen. Oók als u de rekening niet in één keer kan betalen of als u van mening bent dat er iets niet klopt. Want doet u niks, dan kan dat mogelijk alleen maar tot extra kosten leiden.

Hulp nodig bij betaling? 

Het beste is om uw openstaande schuld in één keer af te lossen, zo voorkomt u mogelijk extra kosten. Wij begrijpen dat het soms lastig is om een hoog bedrag in een keer te betalen, daarom kunt u bij ons in veel gevallen een betalingsregeling aanvragen. Het kan ook zijn dat u aanvullende hulp nodig heeft met betrekking tot uw schulden. Wij kijken graag met u naar uw situatie en gaan samen op zoek naar een passende oplossing.

De stappen van een incassotraject

Het incassotraject bestaat uit meerdere stappen. Het is goed om te weten hoe het incassotraject werkt, zodat u weet wat u kan verwachten. Op onze website hebben wij ook een begrippenlijst geplaatst, waarin we een aantal begrippen hebben toegelicht. Daarnaast vindt u op de website ook een overzicht met veelgestelde vragen en antwoorden

Betalen

U kunt uw openstaande schuld op verschillende manieren betalen. Via een overboeking op onze bankrekening, via uw online dossier en u kunt zelfs op het kantoor van Kuyt Gerechtsdeurwaarder & Incasso in Lisse langskomen. Vermeld altijd het dossiernummer als kenmerk in de omschrijving. Zo kunnen we de betaling het snelst en op de juiste manier verwerken.

Direct betalen
Direct contact? Bel 085-016 02 67

Of maak een afspraak via ons formulier