Direct betalen

Een schuld ontstaat als betaling van een ontvangen dienst of levering niet mogelijk is gebleken. Als gerechtsdeurwaarder & incassokantoor zijn wij ingeschakeld om het bedrag bij u te incasseren. Dat kan op verschillende manieren.

Direct betalen

Heeft u een brief danwel een zogenoemd exploot van ons ontvangen? Nu u moet betalen, adviseren wij u om dit zo snel mogelijk te doen. Zo voorkomt u dat uw schuld nog hoger wordt. Er zijn verschillende manieren waarop u kunt betalen.

Betaling via uw online dossier

U heeft de mogelijkheid om in te loggen op uw online dossier en van daaruit te betalen (via ideal). Daar heeft u ook volledig zicht op de status van uw dossier(s). Klik hier om in te loggen.

Betaling via een overschrijving

U kunt direct betalen via een overschrijving op onze derdenrekening: NL81RABO0366788868 t.b.v. Kuyt Gerechtsdeurwaarder en Incasso. Het is belangrijk dat u het dossiernummer in de omschrijving van de betaling vermeldt.

Betaal direct op ons kantoor

Tijdens werkdagen kunt u op ons kantoor contant of met pin betalen. Kijk hier voor het adres van ons kantoor.

Heeft u nog een vraag?

Kijk dan of u uw antwoord kunt vinden onder onze veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen, dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Log in op uw 'online dossier'
Direct contact? Bel 085-016 02 67

Of maak een afspraak via ons formulier