Probleemoplossend, deskundig en met oog voor de mens

Kuyt Gerechtsdeurwaarder & Incasso is een modern en laagdrempelig gerechtsdeurwaarderskantoor in Lisse. Met een team van energieke en vakkundige specialisten pakken we ieder dossier oplossingsgericht aan.

Over ons

Kuyt Gerechtsdeurwaarder & Incasso is een modern en no-nonsense gerechtsdeurwaarderskantoor in Lisse, het hart van de Duin- en Bollenstreek. Iedereen die hulp nodig heeft, kan bij ons binnenlopen. Wij bieden een gespecialiseerd pakket van diensten op het gebied van creditmanagement. Van debiteurenbeheer, juridisch advies en proces-verbaal van constatering tot incassodiensten en een gerechtsdeurwaarderspraktijk. Met een team van energieke en vakkundige specialisten in huis begrijpen we als geen ander wat opdrachtgevers van ons verwachten. 

Energiek team van specialisten

Na ruim 30 jaar ervaring opgedaan te hebben in diverse branches, opende Kees Kuyt - eigenaar, gerechtsdeurwaarder en een vakman in hart en nieren – in 2016 de deuren van Kuyt Gerechtsdeurwaarder & Incasso In Lisse. Sinds 2020 zijn we gevestigd in een prachtig, modern kantoor op de Heereweg 331 in Lisse. Ons team bestaat uit een meerdere gerechtsdeurwaarders, een kandidaat-gerechtsdeurwaarder, juristen en een aantal ondersteunende specialisten. Dagelijks werken we aan een diversiteit van dossiers. Gedreven, met veel kennis van zaken, accuraat en snel. Nieuwe dossiers pakken we dezelfde dag nog op.

Iedere aanpak is anders

Elke dag komen wij in contact met opdrachtgevers en wanbetalers. Dat kunnen MKB’ers, VVE’s, advocaten en verhuurders zijn, maar ook particulieren met financiële problemen. Iedere schuldenaar is anders, iedere situatie is anders, en dus is ook iedere aanpak anders. Maar in alles wat we doen, is ook een overeenkomst te zien: de focus op het oplossen èn voorkomen van betalingsconflicten.

Gerechtsdeurwaarder en incasso onder één dak

Uiteraard zetten we ons in om de vordering eerst via een incasso-traject te bewerkstelligen. Blijkt een gerechtelijke procedure onvermijdbaar, dan kunnen we in overleg met de opdrachtgever een gerechtelijke procedure op te starten. Omdat we alle informatie voor het incasso-traject al vergaard hebben, hebben we al een volledig overzicht van een dossier en kunnen snel schakelen. Hiermee bespaart u tijd en geld.

Sociaal Maatschappelijk Verantwoord Ondernemerschap

Het is logisch dat wanbetalers ons niet altijd hartelijk verwelkomen. En dat we met lastige gesprekken te maken hebben. Toch proberen we altijd oog te hebben voor de menselijke kant van ons beroep. Een luisterend oor en een overtuigende maar menselijke aanpak zorgt ervoor dat schuldenaren in beweging komen. Met als gevolg dat we zeer goede resultaten behalen op het innen van openstaande schulden.  

Meer informatie

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken voor een nadere kennismaking, neem dan contact met ons op.

Neem contact op
Direct contact? Bel 085-016 02 67

Of maak een afspraak via ons formulier