Incasso en gerechtsdeurwaarder onder één dak

Kuyt Gerechtsdeurwaarder & Incasso in Lisse is incassobureau en gerechtsdeurwaarder onder één dak. Wij kunnen voor u incasseren, procederen én executeren. Dat bespaart u tijd en geld. Wel zo prettig.

Gerechtsdeurwaarderspraktijk

Als uw debiteur niet tot betaling overgaat, dan is de stap naar een gerechtelijke procedure onvermijdelijk. Gelukkig kan ons team u ook in deze fase juridische bijstand verlenen. Ons gerechtsdeurwaarder- en incassokantoor in Lisse biedt namelijk alles onder één dak. Van incasseren en procederen tot exeturen. Omdat wij in veel gevallen al betrokken zijn bij het incassotraject, is dossieroverdracht na deze minnelijke fase (het incassotraject) niet nodig. Dat bespaart u veel tijd en geld. 

Kees Kuyt, beëdigd gerechtsdeurwaarder

Kees Kuyt zelf is één van de beëdigde gerechtsdeurwaarders op ons kantoor, dat betekent dat we veel meer bevoegdheden hebben dan alleen het incassotraject. Als uw klant na herhaaldelijke verzoeken en aanmaningen de rekening niet betaalt, dan kunnen we direct doorpakken naar de volgende stap: het nemen van executiemaatregelen. De deurwaarders van Kuyt Gerechtsdeurwaarder en Incasso bezoeken adressen door heel Nederland. 

Hoe gaat de gerechtsdeurwaarder te werk

Het inzetten van een gerechtelijke incasso begint met een dagvaarding bij de rechter. De rechter beslist vervolgens of uw debiteur de schuld, rente en gemaakte kosten moet betalen. Na een positieve uitspraak van de rechter, zullen wij het vonnis aan uw debiteur overhandigen en bevel doen om hieraan te voldoen. Als uw debiteur de vordering dan nog steeds niet nakomt of niet op de zitting verschenen is, dan kunnen wij zelf overgaan tot het nemen van executiemaatregelen, ook wel beslaglegging genoemd. Zo kunnen wij onder andere beslag leggen op het salaris, op banktegoeden en op roerende en onroerende zaken van de schuldenaar.

Juridisch proces van A tot Z

Kuyt Gerechtsdeurwaarder & Incasso weet als geen ander wat er bij gerechtelijke procedures komt kijken en neemt het juridische proces van A tot Z van u over.  

Neem contact op
Direct contact? Bel 085-016 02 67

Of maak een afspraak via ons formulier