Wordt uw rekening niet betaald?

Het is erg vervelend als uw facturen niet worden betaald. U wilt er graag met de klant uitkomen, maar te lang wachten kan teveel geld gaan kosten. Samen met u kunnen we een incassotraject uitzetten, om het te vorderen bedrag alsnog zo snel mogelijk te innen.

Incassodiensten

Wanneer iemand u geld schuldig is en de betaling uitblijft, dan kunt u de vordering bij ons uit handen geven. Wij starten dan een zogeheten minnelijke incasso op. Dat wil zeggen dat er in deze fase geen tussenkomst van een rechter is.

Incasso werkzaamheden

Zodra u de vordering overdraagt aan ons, gaan wij direct aan de slag. Onze werkzaamheden bestaan onder andere uit het sturen van aanmaningen via post en e-mail, pro-actief contact opnemen met de debiteur, het beantwoorden van vragen van de debiteur en het bespreken en het opstellen van betalingsregelingen. Onze proactieve, persoonlijke en respectvolle houding naar de debiteur toe, zorgt er vaak voor dat de debiteur eerder tot betaling overgaat. We bieden de debiteur de mogelijkheid om de vordering op verschillende manieren te betalen. Via een overschrijving, eenvoudig via het online dossier en zelfs bij ons op kantoor.

Verdere gevolgen

Als blijkt dat de debiteur na diverse contactmomenten en herhaaldelijke aanmaningen nog steeds niet overgaat tot betaling, dan versturen wij een laatste brief: de 14-dagen brief genaamd. Hierin beschrijven we de verdere gevolgen en stappen die volgen, als de betaling nog langer uitblijft. Op het moment dat de debiteur weigert om de vordering te betalen, zal onze jurist een advies uitbrengen. Wij zullen u dan een advies op maat geven over hoe w u dossier verder kunnen aanpakken en of het verstandig is om het via een rechter te laten beslechten via de gerechtelijke fase. Omdat we alles onder één dak hebben, kunnen we ook deze gerechtelijke fase voor u verzorgen.

Altijd inzicht via uw online dossier

De kennis van onze incassospecialisten van Kuyt Gerechtsdeurwaarder & Incasso op het gebied van wet- en regelgeving is altijd up-to-date. Heeft u vragen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wist u trouwens dat u via uw online dossier kunt u inzien welke brieven er zijn verzonden en of financiële mutaties zijn gedaan? We zijn graag helder in onze communicatie!

Neem contact op
Direct contact? Bel 085-016 02 67

Of maak een afspraak via ons formulier