Laat u adviseren bij een juridisch conflict

Wilt u advies over welke stappen u het beste kunt nemen bij een juridisch conflict of heeft u een concrete juridische vraag? Belt u ons gerust voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Juridisch advies

Heeft u geschil met betrekking tot bijvoorbeeld een arbeidsovereenkomst, een contract, onbetaalde rekeningen of een huurachterstand? Leg uw juridisch probleem gerust eens aan ons voor. Onze juridische adviseurs kunnen u goed adviseren of uw zaak een haalbare zaak is, welke stappen u zelf (nog) kunt ondernemen en wat wij eventueel voor u uit handen kunnen nemen.

Juridische bijstand van onze adviseurs

Een conflict kan veel tijd en energie kosten. Komt u er zelf niet uit? Dan kunnen wij optreden richting de wederpartij danwel debiteur. In overleg met u kunnen we een incassotraject opzetten of verlenen u procesgemachtigde juridische bijstand wanneer het onverhoopt toch uitkomt op een gerechtelijke procedure.

Goede oplossing voor beide partijen

Het team van Kuyt Gerechtsdeurwaarder & Incasso heeft meer dan 30 jaar ervaring met ondersteuning bij juridische conflicten. Ons doel is altijd om de zaak goed en snel op te lossen, waarbij we de goede relatie tussen u en de wederpartij proberen te behouden. Niemand heeft immers baat bij een verstoorde relatie. Onze aanpak is daarom menselijk en respectvol, maar doortastend genoeg om zo spoedig mogelijk tot een oplossing van het geschil te komen.

Heeft u een juridisch geschil of conflict, neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder.

Neem contact op voor juridisch advies
Direct contact? Bel 085-016 02 67

Of maak een afspraak via ons formulier